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Question
To which NCA should the notification foreseen under Article 60 of MiCA be submitted?
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Article 60 notifications should be provided to the MiCA competent authority, namely the

competent authority in charge of authorising crypto-asset service providers under Article 62.

The notification may in addition be provided to the authority that authorised them under the

relevant other EU financial legislation. 


